Any de Gimbernat. 2n Centenari del traspàs d’Antoni de Gimbernat (1734-1816)

CentenariGimbernat
Any de Gimbernat. 2n Centenari del traspàs d’Antoni de Gimbernat (1734-1816)

Dintre del marc d’activitats del “Any de Gimbernat” que organitza la ciutat de Cambrils per a commemorar el 2n centenari del traspàs d’Antoni de Gimbernat i Arboç (1734-1816), el Comitè organitzador dels actes acadèmics que tindran lloc a Cambrils el dia 19 de novembre de 2016, es complau en informar i convidar cordialment a participar en els mateixos.

Els actes s’iniciaran a les 11:00 hores amb la benvinguda a a utoritats i participants, seguit d’una Taula rodona (moderació: Prof. Dr. Pere Mestres-Ventura) sobre la vida d’en Gimbernat considerant els períodes que ell va viure a Barcelona, a Londres i a Madrid on Gimbernat va passar la major part de la seva vida, així com també glossant la situació mèdica i sanitària de l’època. A les 16:30 hores la Societat Catalana de Cirurgia organitzarà un Simposi amb el títol: Aportaciones de la Anatomía o técnicas quirúrgicas contemporáneas, que serà moderat pel Prof. Dr. Antoni Sitges Serra.

Les conferències i parlaments seran publicats en un suplement de la revista European Journal of Anatomy (EJA). En el programa de presentacions orals intervindran conferenciants invitats, però manuscrits sense presentació oral sobre el tema seran benvinguts. Les instruccions per a preparar els manuscrits es poden aconseguir a la pàgina Web de la EJA (www.eurjanat.com). Es prega als interessats en contribuir amb un manuscrit sense presentació oral, dirigir-se prèviament al Dr. Pere Mestres-Ventura (pmestresv@gmail.com, +34 644217127). Per a obtenir informació general sobre l’acte dirigir-se també al Dr. Pere Mestres-Ventura. El programa definitiu de l’acte es farà públic a primers d’any en aquesta pàgina Web.

Esperem que aquest acte sigui del vostre interès i comptem amb la seva participació i ajuda per a donar-li el relleu científic i cultural.

Pere Mestres-Ventura, President del Comitè.

Comitè organitzador:

Dr. P. Mestres-Ventura (president)

Dr. A. Sitges (UAB, UPF)

Dr. J. Viñas (RAMC)

Dr. S. Navarro (SCC)

Dr. J. R. Sañudo (UCM)

Dr. F. Marco (UCM)

Sr. R. Ortiga (CEC)

Sr. L. Abella (AdC)